Wedstrijdinformatie

Wedstrijdinformatie

Binnen District Noord zijn er 2 soorten wedstrijden, Regiowedstrijden en de Noordcup / Herfstbokaal.

REGIOWEDSTRIJD

Een Regiowedstrijd bestaat uit 3 manches een eventuele halve finale en een A, B finale of een 4e manche. Tijdens een Regiowedstrijd rij je eerste 3 manches ( Race nr.), zeg maar de voorrondes, afhankelijk van het aantal deelnemers in je Categorie kan het voorkomen dat je in verschillende manches fiets en verschillende startplaatsen. Dit is dit jaar nieuw. Bij een gelijke stand in de voorrondes wordt er gekeken naar de uitslag van de 3e manche en als deze gelijk is naar de 2e manche.

Vraag hoeveel Regio's moet ik rijden om voor het eindklassement in aanmerking te komen.

Ook dit jaar moet je 4 van de 5 Regio's fietsen om voor het eindklassement in aanmerking te komen

NOORDCUP/HERFSTBOKAAL

Een Noordcup/Herfstbokaal bestaat uit 4 manches en iedereen rijdt een finale. Tijdens de Noordcup/Herfstbokaal rij je eerst 4 manches ( Race nr. ) zeg maar de voorrondes, afhankelijk van het aantal deelnemers in je Categorie kan het voorkomen dat je in verschillende manches fiets en verschillende startplaatsen. Welke finale je fiets is afhankelijk van je resultaat in de voorrondes. Dit kan dus een A finale zijn maar misschien ook wel een D of F finale.


Finale plaatsen Regio en Noordcup 2019
NFF Noord Regioreglement 2019
NFF Noord Cupreglement 2019

Als er vragen zijn over de uitleg van de wedstrijden of reglementen ga dan eerst naar het bestuur van je eigen club. Samen met de vereniging en het bestuur van het District Noord is dit stand gekomen. Heeft u voorstel dien hem in bij je eigen vereniging, zodat zij hem mee kunnen nemen naar het Districts overleg.